Две от фирмите, които са с опростени данъци за близо

...
 Две от фирмите, които са с опростени данъци за близо
Коментари Харесай

Две от фирмите с опростени данъци – на варненски ром

 

Две от компаниите, които са с опростени налози за близо 280 млн.лв, са на подставено лице. Техен притежател се оказва Станислав Начев, част от ромска фамилия от варненското село Любен Каравелово, която бе задържан през 2011 година за основаване на предпоставки за данъчни заеми на компании, осведоми bgonair.bg.

На 10 милиарда лева възлизат отписаните от Национална агенция за приходите, поради изтекла отминалост вземания на компании единствено за 3 години.

На столичния бул. " Черни връх " са записаните 2 фирми- " Афелия " и " Синтия ". Интересното е, че на този адрес има регистрирани още 75 компании на същия притежател.

Опростените налози на " Афелия " ЕООД са 197 млн. лева, а на " Синтия " малко над 80 млн. лева Според комерсиалния указател техен притежател е Станислав Начев.

На адреса няма никой. А предметът на активност на всичките 77 компании е разнороден. Това обаче надалеч не са всички сдружения, регистрирани на името на Начев.

Станислав Начев е записал 19 компании на бул. " Монтевидео ". Част от сдруженията към този момент са закрити, а едно от тях е предложило даже импресарски услуги.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР